Skrotguld eller byrålådsguld

Vill du göra miljön en tjänst ska du återvinna ditt byrålådsguld genom att vända dig till Albrekts Guld. Vi har strax över 40 butiker runt om i Sverige där du enkelt och tryggt lämnar in ditt guld. Du behöver därför inte skaffa en "guldpåse" eller "guldbrev" och skicka iväg ditt guld. Hos oss får du alltid personlig service av någon av våra kunniga medarbetare. Vi gör utbetalningen till ditt konto så fort vi har värderat guldet. Det tar ca 10 arbetsdagar och pengarna sätts in direkt på ditt bankkonto.

Hos oss är det enkelt att sälja sitt guld.

Du får 20% mer om du väljer att handla hos oss

Om du vill byta in ditt guld och sedan handla något ur vårt breda sortiment får du ett tillgodokvitto på guldvärdet och sedan +20% extra att handla valfria varor för. Tillgodokvittot är giltigt i ett år och går att använda i alla våra butiker.

Exempel: Du lämnar in guld till ett värde av 1000 kr och får ett tillgodokvitto på 1 200 kr att handla för.


Det är tryggt att sälja sitt guld till Albrekts Guld

- Vi har 30 års erfarenhet av att köpa och sälja guld och av alla typer av guldtransaktioner.

- Vi har professionella guldsmeder som värderar ditt guld.

- Vi innehar polisens tillstånd för att handla med guld.

- Ditt guld ligger på vårt centrallager i 30 dagar efter att det kommit oss tillhanda, det betyder att du har 30 dagar ångerrätt. Därefter smälts allt guld vi köpt.

- Vi köper alla typer av smycken, vitt guld som gult och rött guld, från 14 karat och uppåt, även trasiga smycken, guldmedaljer, guldmynt, guldtackor och liknande guldföremål.

- Hos Albrekts Guld är det enkelt, bekvämt och tryggt att sälja sitt guld och du möts alltid av vår trevliga och kunniga personal.

Har du eventuella frågor vänd dig till närmaste butik eller ring 0340-59 54 23.