ALBREKTS GULD MEDLEMSKLUBB

Välkommen till Albrekts Guld Medlemsklubb

Du är välkommen att bli medlem i någon av våra fysiska butiker. Det går även bra att bli ny medlem genom att fylla i formuläret nedan.

Bli medlem här!

Fyll i ditt personnummer nedan.

Är eller vill du bli medlem i Albrekts Guld Medlemsklubb?

Kortlöst medlemskap

Ditt medlemskap är kortlöst, vilket betyder att alla dina inköp registreras genom din legitimation eller ditt medlemsnummer och du slipper ett fysiskt klubbkort.

Dina medlemsförmåner

Medlemskapet i Albrekts Guld Medlemsklubb är gratis första påbörjat kalenderår och även påföljande kalenderår. Därefter uppgår medlemsavgiften till 40 kr per påbörjat kalenderår. Avgiften avräknas mot din intjänade årsbonus. Albrekts Guld skickar inte ut något inbetalningskort utan medlemsavgiften dras endast från intjänad bonus.

- Bonus på allt du handlar.

- Kortlöst medlemskap.

- Inbjudningar till speciella medlemsdagar.

- Medlemsrabatter på specialprodukter i butik och i utskick.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vill du prenumerera på vårt nyhetsbrev "logga in" och lämna din e-postadress i din klubbprofil. Är du inte medlem men vill prenumerera på vårt nyhetsbrev anmäl din e-postadress i sidfoten längst ner på denna sida.

Nya medlemsvillkor våren 2018

Med tanke på den nya gdpr lagen som trädde i kraft den 25 maj 2018 så har vi publicerat våra nya medlemsvillkor under våren 2018 på vår hemsida.

FÖLJ OSS
NYHETSBREV

Skriv in din e-postadress för att ta del av vårt nyhetsbrev där du får senaste nytt och erbjudanden