Du har inga favoriter ännu.

För att förbättra din upplevelse på Albrekts guld använder vi cookies. Läs mer

KÖPINFORMATION


VÅRT SORTIMENT

Albrekts Guld webbshop och fysiska butiker har delvis olika sortiment. I webbshoppen har vi ett begränsat sortiment. Vi fyller på med nya produkter kontinuerligt. Kontakta gärna vår kundservice eller besök din närmaste Albrekts Guld-butik ifall du inte hittar någon specifik vara på nätet.


VÅRA PRISER

Samtliga priser är angivna i svenska kronor inklusive moms. Prisavvikelser och skillnader i priser för tilläggstjänster kan förekomma i förhållande mellan webbshopen och våra fysiska butiker.


VÅRA ERBJUDANDEN OCH RABATTER

Erbjudanden gäller så långt lagret räcker om inte något annat anges. Erbjudanden och rabatter kan skilja sig mellan webbshop och våra fysiska butiker.


PRODUKTVISNING

Vi kan inte garantera att färgen på våra produkter stämmer exakt med den verkliga färgen då färgåtergivningen kan variera beroende på datorns skärminställning.


LAGERSALDO

Lagersaldot uppdateras flera gånger per dag. Vi reserverar oss för att lagersaldot kan avvika mellan uppdateringarna.


ÅLDERSGRÄNS

Albrekts Guld ingår enbart avtal med myndiga personer. För att handla i Albrekts Gulds webbshop måste du ha fyllt 18 år.


TRYCKFEL

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel och felprissättningar på hemsidan och förbehåller oss rätten att avslå ordrar.

FÖLJ OSS
NYHETSBREV

Skriv in din e-postadress för att ta del av vårt nyhetsbrev där du får senaste nytt och erbjudanden