Frakt & leverans

 

Sista beställningsdag inför Alla hjärtans dag 14/2

Sista beställningsdag för lagervaror inför Alla hjärtans dag är 7/2.

 

Frakt

Fraktkostnaden ligger på 39 kr inklusive moms oavsett hur mycket du handlar vid ett köptillfälle.

 

Presentinslagning

Kostnaden för presentinslagning är 29 kr per vara. Kryssa i rutan Presentinslagning innan du lägger din vara i varukorgen. Då slår vi in din vara så den är färdig att ge bort.

 

LEVERANS MED POSTNORD

Dina beställda varor skickas med PostNord och hämtas på PostNords uthämtningsställe. Paketet ligger kvar i 14 dagar. Om du ej hämtar ut paketet blir du debiterad en avgift på 150 kr. Din leverans aviseras via e-post eller SMS beroende på vilket alternativ du valde i kassan vid beställningstillfället. Observera att du måste ha en giltig legitimation med dig för att hämta ut ditt paket. Att ändra namn eller mottagare på paketet i efterhand är inte möjligt. Vi kan för närvarande endast leverera till kunder i Sverige.

 

Adressändring

Leverans sker endast till folkbokförd adress, ändring av leveransadress är inte möjlig.

 

Leveranstid

Beställningar skickas normalt från vårt lager dagen efter din beställning är gjord. Normal leveranstid är 2-5 arbetsdagar, med undantag för beställningsvaror. För solitärsmycken samt förlovnings- och vigselringar från Schalins är leveranstiden 5-15 arbetsdagar. Om en vara skulle vara försenad eller saknas, kontaktar vi dig. Vid eventuella förseningar har du rätt att häva ditt köp.

 

Outlösta paket

Ditt paket ligger kvar 14 dagar på DHL:s uthämtningsställe och sedan skickas det tillbaka till Albrekts Guld. Om du inte hämtar ut ditt paket inom 14 dagar, debiterar vi dig en avgift på 150 kr inklusive moms för frakt och omkostnader.

 

Skadade paket

Vi står för transportrisken för de varor som skickas från vårt lager. Skulle en försändelse vara trasig eller skadad när du hämtar ut den, kontakta transportören. Saknas varor vid leveransen, vänligen kontakta vår kundservice.

Du står för transportrisken för de varor som du returnerar till oss.