Du har inga favoriter ännu.

För att förbättra din upplevelse på Albrekts guld använder vi cookies. Läs mer

ALBREKTS GULD MEDLEMSKLUBB

Medlemsvillkor


Allmänt

Dessa villkor gäller för medlemskap i albrekts guld, ett bonus- och lojalitetsprogram gemensamt utfärdat av koncernen iduna ab (org.nr. 556060-9058) i vilken albrekts guld ingår. Bolagen kallas nedan gemensamt för albrekts guld.


Kortlöst medlemskap

Ditt medlemskap är kortlöst, vilket betyder att alla dina inköp registreras genom din legitimation eller ditt medlemsnummer och du slipper ett fysiskt klubbkort.


Dina medlemsförmåner:

- bonus på allt du handlar 

-kortlöst medlemskap 

- inbjudningar till speciella medlemsdagar 

- medlemsrabatter på specialprodukter i butik och i utskick


Din årsbonus

Du samlar bonus fr.o.m. 1/1 t.o.m. 31/12 årsvis, vilken kan utnyttjas nästkommande år.

Årsbonus under 10 kr utbetalas inte utan annulleras.

Dina inköp Din bonus
Från 1 kr - 1 000 kr 1 %
Från 1 001 kr - 3 000 kr 2 %
Från 3 001 kr - 5 000 kr 3 %
Från 5 001 kr - 7 000 kr 4 %
Från 7 001 kr - 9 000 kr 5 %
Från 9 001 kr - 6 %

Klubbregler

Medlemskapet är kostnadsfritt det första påbörjade kalenderåret och även påföljande kalenderår. Därefter uppgår medlemsavgiften till 40 kr per påbörjat kalenderår. Avgiften avräknas mot din intjänade årsbonus om sådan finns. Annars dras ingen avgift. Albrekts guld skickar inte ut något inbetalningskort. Medlemsavgiften dras endast från intjänad bonus.


Medlemskapet är personligt och kan ej överlåtas. För att bli medlem måste du ha fyllt 16 år och vara folkbokförd i sverige. Du anmäler dig i någon av våra butiker eller vid köp på www.albrektsguld.se. Du har alltid rätt att säga upp ditt medlemskap utan uppsägningstid. Personer som inte är bosatta i sverige eller har svenskt personnummer, kan anmäla sig till den svenska medlemsklubben i någon av våra fysiska butiker samt få utskick med erbjudanden via e-post. Har man inte svenskt personnummer kan man inte bli medlem eller göra köp på www.albrektsguld.se eftersom där krävs svenskt personnummer. Tänk på att som medlem, som inte lämnat personnummer, så kommer vi inte kunna uppdatera dina uppgifter, utan det måste du själv genom att mejla info@albrektsguld.se.


Bonusen betalas ut under de första månaderna efter bonusperiodens slut i form av en insättning på medlemsnummer/personnummer. Bonusbeloppet kan användas vid ditt nästa köp i våra butiker. Bonusen gäller till och med den sista november. Den kan ej inlösas mot kontanter eller presentkort.


Insamling och behandling av personuppgifter och köpinformation

Ändamålet med behandlingen är för att säkerställa vem du är, kunna kontakta dig och att administrera dina köp för att ge dig bonus. För ovan syfte samlar albrekts guld in namn, adress, mobilnummer, e-postadress, personnummer och köpinformation. Dina adressuppgifter uppdateras automatiskt från folkbokföringsregistret via behörig leverantör. För oss är det viktigt att få en samlad bild av dig för att kunna ge dig allmänna och riktade erbjudanden och rabatter. I marknadsföringssyfte används inte köpinformation som är äldre än 36 månader. Vi kommunicerar med dig genom postala utskick, sms och e-post, önskar du inte få information via en viss kanal kan du närhelst avregistrera dig via länken i varje utskick eller kontakta vår kundtjänst.


Albrekts guld kommer inte att lämna ut dina uppgifter till tredje part, om detta inte är nödvändigt till följd av en lagstadgad skyldighet, eller om det är nödvändigt för att tillhandahålla tjänster till dig, för analys av dina personuppgifter, tryck och distribution av marknadsföring. Observera att huvuddelen av all kommunikation från albrekts guld sker via e-post eller sms. 


Du kan när som helst skriva till Iduna AB och begära att dina personuppgifter rättas, tas bort eller för att återkalla dina samtycken. Du har även rätt att en gång per år begära information om vilka uppgifter om dig som vi behandlar.


Samtycke till behandling

När du ansluter dig till albrekts gulds bonus- och lojalitetsklubb samtycker du till dessa villkor och att du ger albrekts guld rätt att behandla dina personuppgifter och köpinformation i enlighet med dessa villkor. Du samtycker även till att ta emot direktmarknadsföring från albrekts guld via e-post, sms och postalt. Du har när som helst rätt att avsluta ditt medlemskap och återkalla dina samtycken.


Avtalstid

Ditt medlemskap gäller under ett kalenderår och förlängs med ett kalenderår i taget. Albrekts guld förbehåller sig rätten att avsluta medlemskapet för de medlemmar som ej använt sitt medlemsnummer på tre år. Albrekts guld har även rätt att säga upp ditt medlemskap om albrekts guld skulle besluta att upphöra med sitt bonus- och lojalitetsprogram eller om du missbrukar ditt medlemskap.


Villkorsändringar

Albrekts guld förbehåller sig rätten att ändra medlemsreglerna med verkan från och med nästföljande kalendermånad. Ändringarna kommer att publiceras en månad före villkorsändringen träder i kraft. De villkor som vid var tid gäller för albrekts guld bonus- och lojalitetsprogram finns tillgängliga på www.albrektsguld.se.


Kontakt

Har du några frågor om albrekts gulds bonus- och lojalitetsprogram kontakta gärna din butik eller kundtjänst.


E-post: info@albrektsguld.se

Telefonnummer: 0340-59 54 98

Adress: Albrekts Guld, 432 84 Varberg


Senast uppdaterad: 2018-06-04