VÄLKOMMEN TILL ALBREKTS GULD MEDLEMSKLUBB, BLI MEDLEM I BUTIK ELLER WEBBSHOP

Du är välkommen att bli medlem i någon av våra fysiska butiker. Det går även bra att bli ny medlem i samband med ett köp i vår webbshop.

KORTLÖST MEDLEMSKAP

Ditt medlemskap är kortlöst, vilket betyder att alla dina inköp registreras genom din legitimation eller ditt medlemsnummer och du slipper ett fysiskt klubbkort.

DINA MEDLEMSFÖRMÅNER

För att bli medlem behöver du lägga något i varukorgen och gå till kassan (du behöver inte köpa det du lagt i varukorgen). Där får du frågan om du
vill bli medlem och fyller i dina uppgifter. Ett bekräftelsemail skickas inom kort.

• Bonus på allt du handlar.

• Kortlöst medlemskap.

• Inbjudningar till speciella medlemsdagar.

• Medlemsrabatter på specialprodukter i butik och i utskick.

VILL DU BLI MEDLEM? GÖR SÅ HÄR!

GRATIS FÖRSTA KALENDERÅRET

Medlemskapet i Albrekts Guld medlemsklubb är gratis första påbörjat kalenderår och även påföljande kalenderår. Därefter uppgår medlemsavgiften till 40 kr per påbörjat kalenderår. Avgiften avräknas mot din intjänade årsbonus. Albrekts Guld skickar inte ut något inbetalningskort utan medlemsavgiften dras endast från intjänad bonus.

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Vill du prenumerera på vårt nyhetsbrev "logga in" och lämna din e-postadress i din klubbprofil. Är du inte medlem men vill prenumerera på vårt nyhetsbrev anmäl din e-postadress i sidfoten längst ner på denna sida.

NYA MEDLEMSVILLKOR VÅREN 2018

Med tanke på den nya GDPR lagen som trädde i kraft den 25 maj 2018 så har vi publicerat våra nya medlemsvillkor under våren 2018 på vår hemsida.

FÖLJ OSS
NYHETSBREV

Skriv in din e-postadress för att ta del av vårt nyhetsbrev där du får senaste nytt och erbjudanden